Molbe

Info

Luovuus, haastavuus, uteliaisuus, vapaus, hyvä mieli, laatu.

Minä
Olen Eva Tordera, molbe:n luoja.
Tällä hetkellä elämäni on hauskaa ja ihanaa kiitos ympärilläni olevien ihmisten ja etenkin oman firman pyörittämisen ansiosta. Tuntuu paremmalta tehdä työta ikään kuin itselleen ja siihen liittyy enemmän haastetta ja intohimoa.

Asiakkaiden kanssa keskusteleminen, se että kuulee ensi kädessä mitä heillä on mielessä on eritysen antoisaa. Tuo "ymmärränköhän nyt oikein mitä he haluavat?"-hetki. Tai, "woude, tuo kuulostaa tosi uudelta tekeleeltä!". Ja tämän jälkeen ideoiden kerääminen ja näistä luomaan se yksi tuote, joka täyttää asiakkaan vaatimukset ja suo minulle tunteen siitä että voin jatkaa tätä työta koska se on tapani ymmärtää maailmaa ja tekee siitä kauniimman.

Koulutukseltani olen valokuvaaja mutta kutsukseni on vienyt minut graafisen suunnittelun puolelle. Perustin molbe:n maaliskuussa 2011 tehtyäni töitä kuusi vuotta valokuvaajana ja 4 vuotta graafisena suunnitteliana.

Unelmani on hidastaa tämän päivän elämän rytmiä jotta ihmisillä olisi enemmän aikaa itselleen ja ympärillä oleville ihmisille. Tällä tavalla luovuus ehkä pääsee enemmän valloilleen.

 

Ihanteitani:

"A purpose, an intention, a design, strikes everywhere the careless, the most stupid thinker". David Hume

"Any activity becomes creative when the doer cares about doing it right, or doing it better". John Updike

"Clean out a corner of you mind and creativity will instantly fill it". Dee Hock

 

http://blur-marketing.com/blog/friday5-photography-and-exhibition-panels-by-eva-tordera-nuno/

 

http://blogg.vastranyland.fi/kulturjul/2011/12/23/

http://blogg.vastranyland.fi/kulturjul/page/3/

 

emptyIE